Παρασκευή 28 Απριλίου 2023

Ξεβρακώνεται η covid-υστερία

Ένα ένα τα ψέματα πάνω στα οποία χρίστηκε η 
τρομοκρατική διαχείριση της επιδημίας αποκαλύπτονται...
Στο τέλος Μαρτίου ο υπουργός Υγείας προχώρησε στην άρση των κατασταλτικών και ρεβανσιστικών «υγειονομικών» μέτρων κατά των ανεμβολίαστων (και «μη πλήρως εμβολιασμένων») εργαζόμενων. Έτσι, τερματίστηκε το υποχρεωτικό εβδομαδιαίο ράπιντ τεστ – αφού προκάλεσε όχι μικρή οικονομική αιμορραγία σε χιλιάδες χαμηλόμισθους εργαζόμενους. Επίσης, τερματίστηκε το μέτρο της υποχρεωτικής μασκοφορίας στα μέσα μεταφοράς, που έχει καταργηθεί εδώ και καιρό στην υπόλοιπη Ευρώπη. Βέβαια, παραμένουν ακόμα απαράδεκτες διακρίσεις εις βάρος των μη εμβολιασμένων εργαζόμενων στην υγεία.

Όπως παραμένουν και οι συνέπειες των αυθαιρεσιών (απολύσεις, στοχοποίηση κ.λπ.) εις βάρος πολλών ανεμβολίαστων εργαζόμενων του ιδιωτικού τομέα. Εδώ οφείλουμε να τονίσουμε για μια ακόμη φορά τη σημασία του ηρωικού 16μηνου αγώνα των υγειονομικών σε αναστολή, που όχι μόνο κέρδισαν παλικαρίσια την επιστροφή τους στις δουλειές τους, αλλά και εξευτέλισαν στην πράξη το «επίσημο αφήγημα» για την επιδημία.

Όχι μόνο δεν πρέπει να ξεχάσουμε τι ζήσαμε σχεδόν τρία χρόνια υπό το ολοκληρωτικό καθεστώς που στήθηκε με πρόσχημα την επιδημία, αλλά τώρα ειδικά οφείλουμε να συμβάλουμε στην αποκάλυψη της αλήθειας, που κακοποιήθηκε βάναυσα, με τη συμβολή και της καθεστωτικής «επιστήμης». Τα ψέματα ξεσκεπάζονται πλέον ένα ένα. Μεταξύ άλλων: 1) Ο ίδιος ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) αποστασιοποιείται από την εμβολιαστική υστερία. Δεν συστήνει πια τη συνέχιση του εμβολιαστικού προγράμματος στον γενικό πληθυσμό, παρά μόνο σε ευάλωτες ομάδες, ενώ παραδέχεται ότι δεν υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι το εμβόλιο μειώνει τον κίνδυνο για «σύνδρομο long-covid». Την ίδια στιγμή, εκατομμύρια δόσεις εμβολίων ανά τον κόσμο πετιούνται στα σκουπίδια – μιλάμε για πολλά δις πεταμένα λεφτά των φορολογούμενων πολιτών. 2) Σε μια σειρά χώρες, όπως ΗΠΑ, Βρετανία, Γερμανία, παίρνει διαστάσεις η διεκδίκηση αποζημιώσεων από ανθρώπους που υπέστησαν σοβαρές βλάβες από τα mRNA εμβόλια. Ο Γερμανός υπουργός Υγείας παραδέχθηκε για πρώτη φορά σοβαρές αναπηρίες από τα εμβόλια. 3) Στα τέλη Φεβρουαρίου δόθηκαν στη δημοσιότητα τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ σύμφωνα με τα οποία το 60% των θανάτων «από covid» δεν ήταν τελικά θάνατοι από covid αλλά από κάποιο σοβαρό υποκείμενο νόσημα. Έτσι καταρρέει το βασικό επιχείρημα πάνω στο οποίο στήθηκε η όλη κατασταλτική διαχείριση της επιδημίας, που ήταν η υποτιθέμενη υψηλή θνησιμότητα του κορωνοϊού. 

Η πάλη για την αποκάλυψη όλης της αλήθειας για τη διαχείριση της επιδημίας πρέπει να συνεχιστεί, γιατί είναι τελικά ένας αγώνας για τα στοιχειώδη ανθρώπινα και δημοκρατικά μας δικαιώματα. Τα οποίο το σύστημα θα επιχειρήσει και με άλλες αφορμές να βάλει στον γύψο.

 

Πάρις Δάγλας