Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

Μια αποκαλυπτική έρευνα για τους «ανεμβολίαστους»

 Μια πρόσφατη δημοσκόπηση, από τη διαΝΕΟσις και τη Metron Analysis, έβγαλε κάποια πολύ αποκαλυπτικά στοιχεία σε σχέση με τους συμπολίτες μας που έχουν επιλέξει να μην εμβολιαστούν. 

Από την έρευνα λοιπόν προκύπτει ότι οι μη εμβολιασμένοι δεν είναι γενικά θρησκόληπτοι, σκοταδιστές και όλα αυτά με τα οποία έχει βομβαρδιστεί η κοινή γνώμη. Τα ποσοστά των μη εμβολιασμένων που δήλωσαν ότι το εμβόλιο είναι αντίθετο με τη θρησκεία ή ότι περιέχει τσιπάκια ή ότι ο ιός δεν υπάρχει κ.λπ. ήταν από 0,6–1,2%. Αντίθετα, κατά συντριπτική πλειονότητα δήλωσαν ότι δεν έκαναν το εμβόλιο είτε γιατί έχουν αμφιβολίες για την ασφάλειά του είτε γιατί δεν έχουν πειστεί για την αποτελεσματικότητά του είτε γιατί δεν θεωρούν ότι ανήκουν σε μια ομάδα υψηλού κινδύνου.

Πράγματα δηλαδή που δεν είναι καθόλου ασύμβατα με πρόσφατες επιστημονικές δημοσιεύσεις, ή με την αντικειμενική εικόνα του εμβολιασμού μέχρι τώρα, και πράγματα που λίγο πολύ τα σκέπτεται και ένα μεγάλο κομμάτι των εμβολιασμένων. Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα και οι «συστημικοί» συντάκτες της έρευνας αναγκάστηκαν να παραδεχθούν ότι το κράτος ακολουθεί μια λάθος πολιτική έναντι των ανεμβολίαστων.

Να αντισταθούμε πάση θυσία στον διχασμό και κοινωνικό αυτοματισμό που καλλιεργείται γύρω από το θέμα του εμβολιασμού!

 

Π.Δ.