Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Δυναμώνει η φωνή μας στο διαδίκτυο

Το ιστολόγιο (blog) της Σοσιαλιστικής μας Προοπτικής γίνεται όλο και πιο δημοφιλές, καθώς η επισκεψιμότητά του έχει υπερ-τριπλασιαστεί σε σχέση με έναν χρόνο πριν. Ευχαριστούμε τους διαδικτυακούς μας αναγνώστες για αυτό! Δεσμευόμαστε να σας δίνουμε όλο και περισσότερους λόγους για να μας διαβάζετε. Υπενθυμίζουμε ότι η ηλεκτρονική μας διεύθυνση είναι:



socialistikiprooptiki.blogspot.gr

Στο blog μας μπορείτε να διαβάζετε τα άρθρα της εφημερίδας μας, να βλέπετε τις ανακοινώσεις της οργάνωσής μας πάνω σε σημαντικά ζητήματα της επικαιρότητας, ενώ πρόκειται να αυξηθεί και το ιδεολογικό-θεωρητικό υλικό μας, με το σταδιακό «ανέβασμα» των Ενθέτων της Σοσιαλιστικής Προοπτικής (τα οποία μελετάμε να επαναφέρουμε μέσα στην εφημερίδα μας, σε έκτακτη βάση).
Να τονίσουμε, βέβαια, ότι η Σοσιαλιστική Προοπτική μας έχει ανάγκη από υποστήριξη και στην έντυπη μορφή της, καθώς ο έντυπος Τύπος παραμένει ένα αναντικατάστατο μέσο άμεσης πολιτικής επικοινωνίας και προπαγάνδας, αλλά και γιατί, αγοράζοντας την εφημερίδα μας από τα σημεία πώλησής της, μας προσφέρετε μια πολύτιμη οικονομική βοήθεια.

Για επικοινωνία μαζί μας υπάρχει το e-mail: socialistikiprooptiki@gmail.com
Καλοδεχούμενες ειδήσεις, σχόλια, νέα από εργατικούς χώρους κ.λπ. Βοηθήστε στη διάδοση των επαναστατικών ιδεών επισκεπτόμενοι το blog μας, προωθώντας το περιεχόμενό του με τα δικά σας ηλεκτρονικά μέσα και προτείνοντάς το και σε άλλους.

Η Συντακτική Επιτροπή της Σοσιαλιστικής Προοπτικής