Σάββατο 5 Μαρτίου 2022

Βρήκε τοίχο το κυρίαρχο υγειονομικό αφήγημα

Όλη η εμβολιαστική υστερία στηρίχθηκε πάνω στην απάτη ότι
τα εμβόλια θα έχτιζαν «τείχος ανοσίας»
Το «υγειονομικό αφήγημα» της κυβέρνησης, πάνω στο οποίο πάτησαν τα λοκντάουν, η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού, οι αναστολές των υγειονομικών και όλα τα αντιδημοκρατικά μέτρα των τελευταίων δύο χρόνων, ξηλώνεται με γρήγορους ρυθμούς. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι η κυβέρνηση θα υποχωρήσει από την πολιτική της του κοινωνικού αυτοματισμού, του διχασμού, της τρομοκρατίας. Αλλά έτσι ακριβώς αποδεικνύεται και ότι οι σκοποί πίσω από αυτά τα αυταρχικά μέτρα ήταν αμιγώς πολιτικοί και δεν είχαν καμία επιστημονική βάση.

Δεν χρειάζεται να καταφύγουμε σε δικά μας επιχειρήματα. Τα λένε πλέον οι ίδιοι οι καθ’ ύλην αρμόδιοι, στελέχη της κυβέρνησης και καθεστωτικοί «ειδικοί».

Πρώτα ο Γκίκας Μαγιορκίνης, βασικό στέλεχος της «επιτροπής εμπειρογνωμόνων», βγήκε και είπε ξεκάθαρα ότι δεν τίθεται θέμα «τείχους ανοσίας». Λόγω των χαρακτηριστικών της νόσου και του γεγονότος ότι τα εμβόλια δεν είναι αποστειρωτικά δεν πρόκειται να επιτευχθεί κάποιο «τείχος ανοσίας». Δηλαδή, αυτά ακριβώς που λέγαμε εδώ και έναν χρόνο όσοι στεκόμαστε ενάντια στην κυρίαρχη «υγειονομική» άποψη    

Εν συνεχεία, η ίδια η υφυπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα είπε ότι εδώ και μια δεκαετία υπάρχει διαρκής μείωση προσωπικού, μισθών και εξοπλισμού στο ΕΣΥ, συν το μεγάλο ρεύμα φυγής γιατρών στο εξωτερικό. Παραδέχθηκε δηλαδή ότι το ΕΣΥ δεν ήταν έτοιμο να δώσει τη μάχη κατά της επιδημίας. Η κυβέρνησή της, όμως, μας διαβεβαίωνε ότι το σύστημα ήταν απολύτως έτοιμο – και ότι δεν χρειάζονταν καν μόνιμες προσλήψεις!

Τέλος, ο γνωστός πνευμονολόγος Τζανάκης παραδέχθηκε ότι η αυξημένη θνησιμότητα στην Ελλάδα οφείλεται, μεταξύ άλλων, και στο ότι οι νοσούντες πάνε αργά στο νοσοκομείο (παντελής έλλειψη πρωτοβάθμιας αντιμετώπισης της επιδημίας), αλλά και ότι υπάρχει υπερεκτίμηση των θανάτων, αφού δηλώνονται ως νεκροί από covid ακόμη και αυτοί που πεθαίνουν από άλλες αιτίες αλλά έχουν θετικό τεστ covid! Και αυτά τα λέγαμε πολλοί εδώ και δύο χρόνια – και προσπαθούσαν να μας κλείσουν το στόμα οι… Ταλιμπάν της καθεστωτικής-αντιδημοκρατικής διαχείρισης της επιδημίας.   

Οι αλήθειες πλέον δεν κρύβονται. Αποκαλύπτονται και από τις αποφάσεις μιας σειράς χωρών που αποσύρουν τα περιοριστικά μέτρα και φτάνουν μέχρι την ακύρωση του green pass. Οπλισμένοι με τις διαρκείς αποκαλύψεις για το έγκλημα που διαπράχθηκε εις βάρος της δημοκρατίας, να εντείνουμε τους αγώνες μας για να ανατραπεί συνολικά το ολοκληρωτικό οικοδόμημα. 

 

Πάρις Δάγλας