Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019

Οργανωτικό Σεμινάριο



Ποιοι είμαστε

Εμείς οι «Κομμουνιστές Τροτσκιστές» είμαστε οι συνεχιστές του τιτάνιου κομμουνιστικού έργου των ανυποχώρητων μαχητών του Λέοντα Τρότσκυ: Από τους πρώτους ηρωικούς αγωνιστές του Ελληνικού τμήματος της Διεθνούς Αριστερής Αντιπολίτευσης του 1930, μέχρι όλων των μαχητών κομμουνιστών τροτσκιστών μέχρι σήμερα.
Σε όλη την ιστορία μας, μένοντας πιστοί στις ιδέες μας παλέψαμε με όλη την αντίδραση και τις φανερές και κρυφές δυνάμεις του σκότους. Και συνεχίσαμε την αιματηρή πορεία μας, και σκοτωθήκαμε και νικήσαμε επιβιώνοντας πολιτικά χάρη στις παντοδύναμες κομμουνιστικές ιδέες του επαναστατικού μαρξισμού.

-          Η δικτατορία του Μεταξά του 1936, μας χτύπησε αλύπητα, με βασανιστήρια, με εξορίες, με φυλακές, και με τον θάνατο μέσα σ’ αυτές.
-          Οι φασίστες Γερμανοί και Ιταλοί κατακτητές και Έλληνες αντιδραστικοί συνεργάτες τους, μα καταδίωξαν, μας βασάνισαν, μας φυλάκισαν και μας δολοφόνησε.
-          Ο Ελληνικός Σταλινισμός, μας διέβαλε με συνειδητά κατασκευασμένες συκοφαντίες, μας καταδίωξε, μας βασάνισε και μας δολοφόνησε.
-          Η σταθεροποίηση του καπιταλισμού στην Ελλάδα και η αντίδραση του εμφυλίου πολέμου, μα καταδίωξε, μας βασάνισε, μας εξόρισε και μας φυλάκισε.
-          Η στρατιωτική δικτατορία του 1967 –που κυριολεκτικά σηκώσαμε το κύριο βάρος της αντίστασης εναντίον της- μας καταδίωξε με βασανιστήρια, με εξορίες, με φυλακίσεις και μας συκοφάντησε επικηρύσσοντάς μας ατομικά με χρηματικά ποσά, σαν επικίνδυνους εγκληματίες.
Και εμείς συνεχίσαμε, συνεχίζουμε και θα συνεχίσουμε ακλόνητοι. Η πραγματική δύναμή μας βρίσκεται στις αθάνατες ιδέες της ισότητας και του σοσιαλισμού. Και βαδίζουμε μπροστά κρατώντας ψηλά την κομμουνιστική σημαία του επαναστατικού Μαρξισμού.

Ο εισηγητής