Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

ΠΟΛΕΜΑΜΕ τους εγκληματικούς σκοπούς των μεγαλοαστών για τους λαθρομετανάστες

Η μεγαλοαστική τάξη και τα κόμματα που άμεσα ή έμμεσα εκφράζουν τα συμφέροντά της ψήφισαν τη μαζική παροχή ιθαγένειας στους μετανάστες, κάτι που θα ολοκληρώσει το σχέδιό τους για αλλαγή του πληθυσμού της χώρας αλλά και θα λειτουργήσει ως «κράχτης» για την είσοδο ακόμα περισσότερων λαθρομεταναστών. Στην πάλη μας για τη λήψη των παρακάτω μέτρων, προστίθεται και η πάλη μας ενάντια στο νόμο για την ιθαγένεια, τον οποίο θεωρούμε τελείως άκυρο, γιατί είναι ενάντια στην εκφρασμένη αντίθεση του ελληνικού λαού και με σκοπό την εξόντωσή του.

 Για την επιβίωση λοιπόν της ελληνικής εθνότητας, πρέπει να μείνει νεκρό γράμμα ο νόμος αυτός και να παρθούν άμεσα τα παρακάτω μέτρα:

● Σταμάτημα όλων των δουλεμπορικών σκαφών εν πλω και άμεση επιστροφή στα παράλια προέλευσής τους.

● Άμεση επαναπροώθηση όλων των λαθρομεταναστών στις χώρες προέλευσής τους.

● Άμεση εξέταση όλων των αιτημάτων πολιτικού ασύλου και απόρριψη της συντριπτικής πλειοψηφίας, αφού είναι γνωστό ότι ελάχιστοι απ’ όσους τα υποβάλλουν είναι πολιτικά διωκόμενοι.

● Ποινή φυλάκισης τουλάχιστον 5 ετών μη εξαγοράσιμη στους εργοδότες που απασχολούν λαθρομετανάστες και χρέωσή τους με τα έξοδα επαναπροώθησης του αλλοδαπού. Δήμευση της περιουσίας όσων εργοδοτών επαναλάβουν το αδίκημα αυτό.

● Ποινή φυλάκισης τουλάχιστον 5 ετών μη εξαγοράσιμη σε όσους νοικιάζουν σπίτια σε λαθρομετανάστες.

● Σταμάτημα έκδοσης νέων αδειών παραμονής και εργασίας.

● Πρόσληψη κατά προτεραιότητα Ελλήνων στις κενές θέσεις εργασίας.

● Ενίσχυση της φύλαξης των συνόρων.

Η Συντακτική Επιτροπή