4 Σεπτεμβρίου: Οι εκπαιδευτικοί πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης έκαναν συγκέντρωση στο Υπουργείο Παιδείας στην Αθήνα διαμαρτυρόμενοι για τις συμπτύξεις τμημάτων που εφαρμόζει το υπουργείο και εξαιτίας των οποίων κλείνουν 1.000 σχολικά τμήματα σε όλη τη χώρα. Η συγκέντρωση χτυπήθηκε από τα ΜΑΤ. Στις 11 του μήνα έκαναν συγκέντρωση στην Περιφέρεια Αττικής.
6 Σεπτεμβρίου: Οι εργαζόμενοι στο νησί της Ρόδου έκαναν συγκέντρωση για την ενίσχυση του συστήματος δημόσιας υγείας του νησιού.
10 Σεπτεμβρίου: Οι τεχνικοί των μέσων σταθερής τροχιάς της Αθήνας έκαναν κινητοποίηση ενάντια στο σπάσιμο του ωραρίου τους.
11 Σεπτεμβρίου: Οι εργαζόμενοι στο Θριάσιο νοσοκομείο στην Ελευσίνα έκαναν δίωρη στάση εργασίας ενάντια στην κυβερνητική πολιτική που διαλύει τη δημόσια υγεία, με την ευκαιρία της επίσκεψης του υφυπουργού Υγείας στο νοσοκομείο τους.
12 Σεπτεμβρίου: Οι εργαζόμενοι στην πόλη της Αμαλιάδας του νομού Ηλείας έκαναν συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τους αναδρομικούς λογαριασμούς ύδρευσης που έστειλε ο δήμος.
23 Σεπτεμβρίου: Οι εργαζόμενοι της ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ (διυλιστήρια Κορίνθου, ιδιοκτησία ομίλου Βαρδινογιάννη) έκαναν παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Εργασίας για την έκρηξη που σημειώθηκε στα διυλιστήρια το Σάββατο 21 του μήνα και έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή εργαζομένων. Ζήτησαν μέτρα ασφάλειας και προστασίας. Στις 24 του μήνα έγινε παράσταση διαμαρτυρίας στην Επιθεώρηση Εργασίας στην Κόρινθο και στις 28 του μήνα παγκορινθιακό συλλαλητήριο στους Αγίους Θεοδώρους.
24 Σεπτεμβρίου: Οι οδηγοί δικύκλου-διανομείς της εταιρείας WOLT στην Αθήνα έκαναν 4ωρη στάση εργασίας διεκδικώντας αύξηση αμοιβών, μέτρα προστασίας και κατάργηση του καθεστώτος εργολαβικής εργασιακής σχέσης. Έγινε μοτοπορεία στο κέντρο. Στις 27 και στις 30 του μήνα επανέλαβαν την κινητοποίηση, ενώ την επόμενη ημέρα παρόμοια κινητοποίηση έγινε από τους συναδέλφους τους στη Θεσσαλονίκη.
25 Σεπτεμβρίου: Οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία έκαναν τρίωρες στάσεις εργασίας σε πολλές περιοχές της χώρας (Αττική, νησιά Αιγαίου, Ηράκλειο, Χαλκιδική, Γιάννενα) ενάντια στη νέα επίθεση της κυβέρνησης στη δημόσια υγεία, που αφορά την επιβολή εφημερίας επί καθημερινής βάσεως για όλα τα νοσοκομεία.
26 Σεπτεμβρίου: Οι εργαζόμενοι στον σιδηρόδρομο κατέβηκαν σε 24ωρη απεργία μετά το νέο ατύχημα στη γραμμή του προαστιακού που κόντεψε να στοιχίσει πάλι ζωές επιβατών και εργαζομένων. Έγινε συγκέντρωση στα γραφεία του ΟΣΕ στην Αθήνα.
27 Σεπτεμβρίου: Οι απολυμένοι κλωστοϋφαντουργοί της νηματουργίας «ΒΑΡΒΑΡΕΣΣΟΣ» (Νάουσα Ημαθίας) έκαναν συγκέντρωση στο Υπουργείο Εργασίας στην Αθήνα για τα δεδουλευμένα τους και για εφαρμογή των μέτρων στήριξής τους.
Σ. Κρόκος