Σάββατο 11 Μαΐου 2024

Η Ελλάδα εξοπλιστικός «κόμβος» για το σφαγείο της Ουκρανίας

 Αυξάνονται οι φωνές διαμαρτυρίας και καταγγελίας για το γεγονός ότι στρατιωτικός εξοπλισμός διακινείται συνεχώς από τη χώρα μας ή μέσω της χώρας μας προς την Ουκρανία, με όλους τους τρόπους: με τρένα, πλοία, αεροπορικώς κ.λπ. Και δεν εννοούμε μόνο αυτόν που στέλνεται επισήμως, φανερά… Ο νοών νοείτω. 

Από τα ρεπορτάζ προκύπτει επίσης ότι έχει σταλεί στην Ουκρανία εξοπλισμός που αποτελεί κρίσιμο κομμάτι του αμυντικού σχεδιασμού της χώρας μας, ενώ φαίνεται ότι αυτό μπορεί να συμβεί και με τους πυραύλους S-300, παρά τις διαψεύσεις της κυβέρνησης. 

Πρόκειται για ένα πολλαπλό έγκλημα! Εγκυμονεί, όπως φυσικά και όλη η πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη στο Ουκρανικό και το Παλαιστινιακό, τεράστιους κινδύνους για τον ελληνικό λαό. Για τα πολεμοκάπηλα και τυχοδιωκτικά σχέδια του καθεστώτος Μητσοτάκη και των πλέον αδίστακτων τμημάτων της εγχώριας ολιγαρχίας, η χώρα μας φορτώνεται ένα ιστορικό άγος: ότι συνέβαλε από πρωταγωνιστική θέση σε αυτό το σφαγείο. Αυτό το έγκλημα πρέπει να αποκαλυφθεί πλήρως ενώπιον του ελληνικού λαού και να υπάρξει η κάθε δυνατή αντίδραση.

 

Π.Δ.